Ce fel de prize si intrerupatoare ne alegem?

Prize și întrerupătoare elegante pentru interioare în stil clasic și nu  numai | Adela Pârvu - Interior design blogger
Ca aspect de design interior, prizele si intrerupatoarele sunt adesea trecute cu vederea. Functia, stilul si forma ar trebui sa joace un rol important in decizia pe care o iei in legatura cu prizele si intrerupatoarele.

In general, cand alegem prize si intrerupatoare, trebuie sa ne asiguram ca acestea arata bine si ca isi fac treaba.

Avand in vedere ca nu se discuta foarte mult despre importanta alegerii prizelor si a intrerupatoarelor, dorim sa te ajutam sa alegi un model/modele cat mai potrivite pentru tine. Tocmai de aceea, vom discuta despre principalele aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand alegi intrerupatoare si prize si pe baza acestora iti vom sugera cateva produse care se incadreaza.

Functionalitatea prizei si a intrerupatorului

Functionalitatea si accesabilitatea trebuie luate in considerare in momentul in care iti alegi prize si intrerupatoare. In aceasta lume moderna, exista destul de multe cereri in ceea ce priveste tehnologia si modul in care aceasta este amplasata in locatii adecvate si convenabile in casa.

E foarte important sa te gandesti care sunt locurile in care te vei relaxa, astfel incat sa-ti poti pune telefonul sau tableta la incarcat. De asemenea, e important sa stii unde lucrezi, pentru a avea o priza la indemana pentru a-ti incarca laptopul.

Nu este bine sa ai o priza pentru incarcare USB daca este intr-o locatie in care nu poti pune dispozitivele electronice.

In momentul in care plasezi prizele si comutatoarele, trebuie sa fii atent la echilbru. Asadar, vizeaza sa plasezi prizele la distanta egala de punctele de referinta vizuale, cum ar fi colturile.

Suport clienti L-V 9:00-17:00 | Online 24/7

0728202102 sales@homesolutions.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!