Seturi si truse scule

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre

Există multe companii care produc scule electrice, inclusiv Bosch, DeWalt și Makita. Aceste companii oferă diverse tipuri de scule electrice. Bosch este specializată în scule electrice fără fir pentru uz profesional și aplicații casnice. DeWalt produce mașinării de găurit/șurubelniță electrice și cu fir, fierăstraie, șlefuitoare și alte unelte specializate atât pentru uz profesional, cât și pentru uz casnic. Makita oferă o gamă largă de produse, inclusiv burghie, fierăstrău, șlefuitoare, freze, foarfece și multe altele, atât pentru antreprenorul profesionist, cât și pentru bricolagii de acasă.

Deși uneltele electrice nu sunt o invenție nouă, utilizarea lor a crescut în ultimii ani. Motivul pentru aceasta este că sunt din ce în ce mai mulți oameni care doresc să-și facă munca fără a fi nevoiți să depună prea mult efort. Cu alte cuvinte, vor ca o mașină să facă treaba pentru ei.
Uneltele electrice sunt un tip de mașină care vă ușurează munca. Ele sunt utilizate în diverse industrii și aplicații, de la construcții la producție până la automobile.Uneltele electrice pot fi clasificate pe scară largă în următoarele categorii:
- Unelte de tăiere: Acestea sunt folosite pentru tăierea metalului, lemnului etc.
- Unelte de slefuit: Acestea sunt folosite pentru slefuirea metalului sau a pietrei
- Instrumente de găurit și alezat: Acestea sunt folosite pentru găurirea unui material sau pentru găuri mari.
- Fierăstraie: Acestea sunt cele mai comune tipuri de scule electrice și pot fi clasificate fie ca staționare, fie portabile.

Suport clienti L-V 9:00-17:00 | Online 24/7

0728202102 sales@homesolutions.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!